مواد لازم : یک کیلو باقلا- 5/1 فنجان روغن – 3 عدد تخم مرغ - یک پر سیر – کمی شوید – فلفل به اندازه کافی – نمک و زرد چوبه
طرز تهیه : پوستهای باقلا را بگیرید و بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود . باقلا را در قابلمه بریزید .پوست سیر را بگیرید و به باقلا بیفزایید زرد چوبه و نمک و شوید و روغن را در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا کاملا سرخ شود ، سرخ که شد مقداری آب به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا بپزد . پخته که شد تخم مرغها را در آن بشکنید و به هم بزنید . در انتها تخم مرغها که پخت فلفل را به غذا اضافه کنید و از روی حرارت بردارید . (این غذا برای 6 نفر است )
:: برچسبها:
دستور پخت غذای شمالی ، باقلا خورش ، باقلا و تخم مرغ ، سیر و شوید ، پخت آسان ، مخصوص منطقه شمال ، طرز تهیه باقلا قاتق ,